Engineering

Beschikbaar voor werk

Ik ben een creatief en zelfstandig persoon, handig met computers en nieuwsgierig naar nieuwe kennis en technieken. Daarnaast kan ik een idee uitwerken naar functioneel concept(prototype), en ben ik niet bang om mijn handen vies te maken.

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier ervaring opgedaan als CAD tekenaar / werkvoorbereider, en heb ik voornamelijk gewerkt met SolidWorks. Daarvoor ben ik werkzaam geweest binnen diverse productiebedrijven. Ik heb op de werkvloer onderhoud gepleegd, aanpassingen gedaan, storingen opgezocht/verholpen, complete revisies gedaan en nieuwe machines/installaties opgebouwd.

Vanuit een loopbaan traject is naar voren gekomen dat ik graag wil doorgroeien op het gebied van product ontwikkeling, tekenaar/constructeur. Vanuit mijn opleiding mechatronica beschik ik over mechanische en elektrotechnische kennis. Hobbymatig ontwikkel ik producten/toepassingen, bijvoorbeeld voor motoren. 3D printen en kunststof techniek heeft ook mijn interesse.

Ik ben op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt, neem dan contact met mij op middels de contact pagina. Op verzoek kan ik u mijn volledige CV toe sturen.

Om een beeld te krijgen van wat ik in huis heb, verwijs ik u door naar mijn portfolio.