Achterlicht VTR

Achterlicht custom Honda VTR

By admin , april 28, 2016

Eén van de aanpassingen op mijn VTR project, is een op maat gemaakt achterlicht tussen het zadel en de achterkuip. Omdat het kontje van een Husqvarna komt, en het zadel van een Aprilia, zijn deze niet op mekaar gemaakt. Hierdoor ontstaat er een kier tussen, welke ik wil op vullen met het achterlicht.

Na de kier precies ingemeten te hebben, wist ik de maten voor mijn achterlicht. Met deze maten heb ik een 3D model gemaakt in SolidWorks.
Later ga ik het model 3D printen, waardoor ik een prototype heb. Dit proces zal ik herhalen, totdat ik tevreden ben met het eind resultaat. Zodra dit het geval is, ga ik een negatief mal maken, zodat ik het achterlicht kan spuitgieten.

Het binnenwerk ga ik 3D printen, waar ik de LED’s ga inbouwen. Hiervoor heb ik een bestaand achterlicht gedemonteerd voor de onderdelen.

Update 28-04-2016:
Ondertussen heb ik verschillende modellen 3D geprint om te passen en te proberen. Op de foto’s kun je zien dat er een rood onderdeel tussen het zadel en het kontje is geplaatst. Dit is het model waarvan de maten correct zijn. Echter ben ik niet tevreden over het model, dus ben ik weer terug naar de tekentafel gegaan om het model aan te passen.

String could not be parsed as XML

Share

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *